Retourneren:
Wanneer u (alleen particuliere kopers) gebruik wilt maken het retourrecht bij aankopen via internet (herroepingsrecht) dan kunt u de gehele bestelling of een gedeelte daarvan terugzenden. In dit geval moet het product binnen 14 dagen na aflevering teruggezonden worden samen met de originele factuur. Binnen 30 dagen zullen wij van Fightinggear.nl dan het aankoopbedrag minus alle verzendkosten terugstorten. Uitgesloten van dit herroepingsrecht zijn producten waarvan de verpakking/verzegeling is verbroken.

Bij terugzending altijd de producten in originele verpakking terugzenden. En altijd de originele aankoopfactuur meezenden. Wanneer u meerdere artikelen besteld heeft en u zendt een deel terug, dan ontvangt u van ons een nieuwe aankoopfactuur met daarop de (overgebleven) geleverde producten.

Bij de terugzending altijd duidelijk uw naam, adres en het rekeningnummer waarop het aankoopbedrag moet worden teruggestort vermelden. Verder graag vermelden waarom u het product retour doet.

Retourzendingen die door ons worden ontvangen na de termijn van 14 dagen worden niet vergoed. Ook producten waarvan de verpakking kapot is en producten die sporen van gebruik vertonen worden niet vergoed.

De kosten voor een retourzending zijn altijd voor rekening van de koper. De retourzending geschiedt altijd op risico van de koper. Een uitzondering geldt wanneer het pakket aangetekend verzonden wordt. Wanneer een terugzending ongefrankeerd of onvoldoende verzonden wordt, dan worden deze verzendkosten verrekend met het terug te storten aankoopbedrag.

Wanneer een product een geringe afwijking van kleur vertoont ten opzichte van de informatie op de website, is dit geen reden voor retournering.

Klachten:
Wanneer u klachten heeft over een door ons van Fightinggear.nl geleverd product, dan kunt u deze schriftelijk indienen. Wij zullen er alles aan doen deze klacht naar uw tevredenheid op te lossen.

Wanneer u iets niet kunt vinden of u heeft andere vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met Fightinggear.nl door het sturen van een email. Wij van Fightinggear.nl houden het recht deze voorwaarden te wijzigen of aan te vullen. Dit wordt dan gepubliceerd op deze pagina.

03-01-2019