Bestellingen worden uitsluitend verzonden na vooruitbetaling en er wordt alleen verzonden binnen Nederland.

Verzending:
De verzendkosten verschillen per product:
< 10 kg € 7,55
10-30 kg € 12,90
> 30 kg € 70,00 (de verzending gaat per pallet).

Wanneer u bezig bent met de bestelling, worden automatisch de verzendkosten toegevoegd. Dit gaat aan de hand van het gewicht van de bestelling.

Bestellingen onder de 10 kg hebben vaste verzendkosten van € 7,55. Deze bestellingen worden verzonden via Post NL. Desgewenst kunt u de website van Post NL raadplegen voor meer informatie (https://www.postnl.nl/tarieven/pakketten/).

Bestellingen tussen de 10 en 30 kg hebben vaste verzendkosten van € 12,90. Deze bestellingen worden verzonden via Post NL. Voor meer informatie over dit vervoerbedrijf kunt u de website van Post NL raadplegen (www.postnl.nl).

Bestellingen boven de 30 kg worden verzonden per pallet. De kosten hiervoor zijn € 70,00. Wanneer u een dergelijke bestelling plaatst, zullen wij van Fightinggear.nl contact met u opnemen over het vervoer.

Er wordt niet onder rembours verzonden, dit komt onder andere door de relatief hoge kosten die hieraan verbonden zijn.

Aflevering:
De levering wordt op het afleveradres afgeleverd binnen 3 werkdagen na betaling. Eventuele vertragingen zullen wij van Fighinggear.nl altijd telefonisch of via de email kenbaar maken.

Wanneer er iets mis is met de afgeleverde bestelling:
Wanneer u de bestelling binnen heeft en er is iets mis met de bestelling (bijvoorbeeld verkeerd artikel besteld of geleverd), dan moet u in ieder geval binnen 14 dagen contact met ons opnemen. Alleen dan kunnen wij voor een passende oplossing zorgen.